Speenfilet cranberry

Bereiding

- De sinaasappels, citroenen en het uitgeperste sap in een pan doen.
- De dragon-mosterd, tijm en bosbessengelei toevoegen en goed glad roeren tot de gelei is opgelost in de rest van het mengsel.
- Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.

- Het bordje garneren met frisée sla en radijsscheuten.
- De speenfilet (à la minute) grillen en op het bedje van radijsscheuten en frisée sla leggen.
- Daarna de cranberrysaus eroverheen en rond het vlees aanbrengen.
Bereidingstijd Personen Gang
30 minuten 2 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • speenfilet
  • 2 sinaasappels
  • 2 citroenen
  • 1 eetlepel dragon-mosterd
  • 1 bosje verse tijm
  • 2 eetlepels bosbessengelei
  • 0.75 liter Ruby Port

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk

  25 minuten
Kogelbiefstuk
 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus
 

Noothammetje

  1.5 uur
Noothammetje

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!