Speenfilet cranberry

Bereiding

- De sinaasappels, citroenen en het uitgeperste sap in een pan doen.
- De dragon-mosterd, tijm en bosbessengelei toevoegen en goed glad roeren tot de gelei is opgelost in de rest van het mengsel.
- Daarna de port toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.

- Het bordje garneren met frisée sla en radijsscheuten.
- De speenfilet (à la minute) grillen en op het bedje van radijsscheuten en frisée sla leggen.
- Daarna de cranberrysaus eroverheen en rond het vlees aanbrengen.
Bereidingstijd Personen Gang
30 minuten 2 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • speenfilet
  • 2 sinaasappels
  • 2 citroenen
  • 1 eetlepel dragon-mosterd
  • 1 bosje verse tijm
  • 2 eetlepels bosbessengelei
  • 0.75 liter Ruby Port

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen
 

Kalfsoester

  1,5 uur
Kalfsoester
 

Frianderoester Calvados

  20 minuten
Frianderoester Calvados

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!