Kogelbiefstuk

Bereiding

DE KOGELBIEFSTUK
- Braad de biefstuk in olie en roomboter.
- Bestrooi het met Lemon Pepper Mix.

DE SAUS
- Fruit het fijngesneden sjalotje in de olie en voeg knoflook toe.
- Voeg bospaddenstoelen toe.
- Blus het geheel met rode wijn en laat het eventjes inkoken.
- Doe de fond erbij.
- Breng de saus verder op smaak met een scheutje Port, zout en peper.
- Voeg 1 dl koksroom toe en laat het geheel verder inkoken tot sausdikte.
Bereidingstijd Personen Gang
25 minuten 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstukjes
  • 1 sjalotje (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 400 gram bospaddenstoelen
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl runderfon (La Croix)

Garnituur

  • Scheutje Port (Socas)
  • zout en peper uit de molen
  • 1 dl koksroom
  • Spicy Jacked Wedges
  • wijntip: Malbec Santa Ana

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenvarken mosterddragon

  20 minuten
Speenvarken mosterddragon
 

Ossenhaaspuntjes

  20 minuten
Ossenhaaspuntjes
 

Lamsvlees Saus

  10 minuten
Lamsvlees Saus

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!