Kalfsentrecote gorgonzola

Bereiding

- Bestrooi de entrecote licht met peper uit de molen en bak deze om en om aan in een pan.
- Leg ze hierna op een ovenplaat en gooi de braadjus weg.
- Blus het restant af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
- Voeg hierbij de jus de veau en laat dit inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg hierbij de Gorgonzola picanti en laat deze langzaam oplossen.
- Bak de entrecote in circa 6 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kalfsentrecote à 200 gram
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 100 gram Gorgonzola picanti

Garnituur

  • Garnituur:
  • verse pasta
  • Italiaanse roerbakgroenten

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Ossenhaaspuntjes

  20 minuten
Ossenhaaspuntjes
 

Kalfsentrecote gorgonzola

  20 minuten
Kalfsentrecote gorgonzola
 

Frianderoester Calvados

  20 minuten
Frianderoester Calvados

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!