Kogelbiefstuk béarnaise

Bereiding

- Leg de kogelbiefstukken in een bodem olie en draai ze om.
- Maak de grillpan heet en leg de kogelbiefstuk hierop.
- Na 1 minuut de biefstuk een halve slag draaien, deze na de volgende minuut omdraaien en dit herhalen.
- Leg de biefstuk daarna op een ovenplaat.
- Maak de hollandaisesaus warm tot ongeveer 80 graden. Laat deze niet koken!
- Voeg de dragon en kervel toe.
- Bak de kogelbiefstuk in circa 7 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
15 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstuk à 175 gram
  • pot hollandaisesaus van O'life
  • theelepel gesneden dragon
  • theelepel gesneden kervel

Garnituur

  • Garnituur:
  • groene sla met spekjes - pijnboompitjes - croutons met een kruidendressing
  • verse frites

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Lamskarbonades

  35 minuten
Lamskarbonades
 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus
 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!