Kogelbiefstuk béarnaise

Bereiding

- Leg de kogelbiefstukken in een bodem olie en draai ze om.
- Maak de grillpan heet en leg de kogelbiefstuk hierop.
- Na 1 minuut de biefstuk een halve slag draaien, deze na de volgende minuut omdraaien en dit herhalen.
- Leg de biefstuk daarna op een ovenplaat.
- Maak de hollandaisesaus warm tot ongeveer 80 graden. Laat deze niet koken!
- Voeg de dragon en kervel toe.
- Bak de kogelbiefstuk in circa 7 minuten af in een oven van 200 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
15 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstuk à 175 gram
  • pot hollandaisesaus van O'life
  • theelepel gesneden dragon
  • theelepel gesneden kervel

Garnituur

  • Garnituur:
  • groene sla met spekjes - pijnboompitjes - croutons met een kruidendressing
  • verse frites

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Speenfilet cranberry

  30 minuten
Speenfilet cranberry
 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus
 

Frianderfilet

  30 minuten
Frianderfilet

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!