Speenvarken mosterddragon

Bereiding

- Snijd de speenvarkenfilet in 8 medaillons en leg ze in een klein beetje olie.
- Maak de grillpan heet en leg hierop de medaillons. Voor een mooi ruitje, de medaillons na een minuut een halve slag draaien.
- Na nog 1 minuut deze omdraaien en herhalen.
- Hierna de medaillons op een ovenplaat leggen.
- Voeg de rode wijn en jus de veau samen in een pan en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte.
- Voeg de mosterd en de dragonblaadjes toe en klop hier de boter doorheen.
- Laat de saus niet meer koken!
Bereidingstijd Personen Gang
20 minuten 4 personen Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

  • 700 gram speenvarkenfilet (gerookt en gepekeld)
  • 1 dl rode wijn
  • 1 dl jus de veau
  • 50 gram boter
  • olie
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 theelepel dragonblaadjes

Garnituur

  • Garnituur:
  • snijboontjes
  • gebakken krieltjes met spekjes en uitjes

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen
 

Ossenhaaspuntjes

  20 minuten
Ossenhaaspuntjes
 

Kalfsoester

  1,5 uur
Kalfsoester

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!