Braadadviezen

Bereiding

KALFSROLLADE
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de kalfsrollade rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De kalfsrollade daarna 90 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

RIB ROAST
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de rib roast rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De rib roast daarna 50 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

RUNDERROLLADE
- Doe boter in de braadpan. Laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Braad de runderrollade rondom goed aan en leg deze daarna op een ovenschaal.
- Giet hier vervolgens het braadvocht overheen.
- De runderrollade daarna 50 minuten lang in de oven stoppen op een temperatuur van 90 graden.

LAMSROLLADE/RIBEYE-ROLLADE
- Doe boter in de braadpan en laat deze goed heet worden en uitbruisen.
- Bak de rollade rondom bruin en leg deze vervolgens op een ovenschaal.
- Lekker is om hele of fijngesneden champignons samen met gerookte spekblokjes in het braadvocht uit te bakken.
- Verdeel deze ingrediënten vervolgens rond de rollade en giet het braadvocht er overheen.
- Laat de rollade daarna 20 tot 25 minuten per 500 gram in de oven garen op een temperatuur van 90 graden.
Bereidingstijd Personen Gang
- - Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Braadadviezen voor: Kalfsrollade
  • Rib roast
  • Runderrollade
  • Lamsrollade/Rib-eye rollade

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Lamsfilet rozemarijnsaus

  20 minuten
Lamsfilet rozemarijnsaus
 

Carpacciodressing

  35 minuten
Carpacciodressing
 

Braadadviezen

  -
Braadadviezen

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!