Noothammetje

Bereiding

- De nootham in de verpakking opwarmen in warm water (tegen de kook aan) of in de oven op 80 graden gedurende 1 uur.
- Daarna de ham warm uitpakken en insmeren met een papje van bruine suiker en whisky of honing.
- Hierna de nootham ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven leggen op 160 graden.
- De noothamsaus au- bain-marie opwarmen en eventueel aanlengen met rode wijn.
Bereidingstijd Personen Gang
1.5 uur 4 Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Nootham
  • bruine suiker
  • whisky of honing
  • rode wijn

Garnituur

Recepten

De lekkerste gerechten gemaakt met het vlees van Horecaslagerij Manders.

 

Kogelbiefstuk béarnaise

  15 minuten
Kogelbiefstuk béarnaise
 

Kalfsoester

  1,5 uur
Kalfsoester
 

Lamskarbonades

  35 minuten
Lamskarbonades

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Volg ons ook op Facebook!